Naši Paketi

Članarina našeg tima je:
50e (5800rsd) - Standard vip✅ (mesec dana od dana uplate)
100e (11700rsd) - Admin premium✅ (pristup i pregled naših tiketa na koje mi stavljamo pare od kojih je svaki ispraćen jakim ulogom)

JAKE UPLATE

50€ /mesečno

Šta dobijaš?

Mesečno Tiketa

24-30

Podrška

Flex team pickovi

Saveti

Garantovan Profit

Svaki Mesec u Plusu

Uvid u Naše Tikete

Kako?

Jake uplate je grupa koja svakodnevno šalje sastavljen najsigurniji tiket datog dana ispod koga precizno piše sa koliko procenata budžeta član treba ispratiti dati tiket, kao i glasovna poruka u kojoj se jasno dobija detaljno obrazloženje zašto je odlučeno novac uložiti baš na taj tiket. Analiza je isključivo na bazi razmišljanja Flex team-a, što je neverovatno urodilo plodom, a to se jasno vidi na stranici profit tabele, u sekciji jakih uplata. Svakodnevno se šalje 1-2 najsigurnija tiketa, a to su u 95% slučajeva jaki singlovi, sa kvotom 1.6 do 2.2. Sve dodatne informacije možete dobiti putem poruke našoj instagram stranici, a nakon učlanjenja, tikete dobijate uglavnom 4 do 7 sati pre početka meča, a na Vama je samo da ispratite svaki tiket koji se pošalje sa procentom Vašeg budžeta koji piše ispod tiketa.

Admin Premium

100€ /mesečno

Članarina važi mesec dana od dana uplate.

Šta dobijaš?

Mesečno Tiketa

15-20

Podrška

Flex team pickovi

Saveti

Garantovan Profit

Svaki Mesec u Plusu

Uvid u Naše Tikete

Kako?

🌎Admin premium🌎 - Plaćanjem pristupa ovoj grupi automatski si sebi obezbedio uvid u apsolutno sve na šta bih lično uložio svoj novac. Dakle ova grupa je grupa namenjena ljudima istog stila igre poput Flex team-a. A to odlikuju osobine retkih i jakih udaraca i u momentima loše ponude spremnosti na pauzu i do 7 dana. Do avgusta 2022 slao sam tikete sa lično svojim ulozima koje je pratila banka od 3.000e, ali kako sam primetio da su rezultati daleko bolji kada je moja glava van igre i razmišljanje potpuno objektivno, odlučio sam da se odreknem svog profita zarad boljih rezultata članova premium grupe. Takođe plaćanjem pristupa premium grupi, gratis se dobija uvid i u grupu jakih uplata, te u momentima pauze premium grupe se možete okrenuti igri grupe jakih uplata.

PRETPLATI SE

1. UPLATA

Za sve načine uplate članarine, kao i dodatne informacije iskljucivo se vrše putem poruke našem instagram profilu @flex_team_n1.

2. UČLANJENJE

Nakon što uplatiš na jedan od nacina koji izabereš, prinosiš sliku uplate takodje u poruci našem instagram profilu nakon čega čekas povratnu poruku, i dalja uputstva.

3. IGRA

Sva uputstva o igri, i pravilima kojima se morati pridržavati, ukoliko želite da budem odgovoran za Vaš profit dobijate u grupi u koju ste ubačeni.

ČESTO POSTAVLJANA PITANJA...

Koliko mogu zaraditi za mesec dana?

Sve zavisi od vašeg ukupnog budžeta kojim raspolažete. Početak ovog meseca je za ljude koji su ispratili svaki naš tiket i ulog za 2,3 dana doneo čitavih +17 unita. Ukoliko vam je budžet 10.000 rsd tačnije 1 unit 200, za 2-3 dana biste zaradili 3400rsd. Tačnije 1150 dinara DNEVNO. Ne zaboravite ne radite ništa i sve je legalno.I to sa budžetom od 10.000 rsd. Da imate 20.000 rsd (180e ukupnog budzeta) uzimali biste 20e za dan - ne radeći apsolutno ništa.I sve to sa minimalnim rizikom kojim rizikujete samo 4% od ukupnog budzeta.

Koliki je koeficijent prolaznosti?

Prolazni tiketi su svakog meseca nekih 70-85% zavisi od meseca do meseca naravno. Ali sistem unit-a i progress u našem timu je toliko jak da bi i sa prolaznošću 60% mogli da pokidate profit i zaradite nenormalno mnogo. Kladite se pametno.

Dozvolite da vam pomognem u izgradnji života i karijere iz snova svojim znanjem i veštinama u industriji sportskog klađenja.
Ovo je vaša prilika da radite sa najboljima u poslu i da se upustite u akciju.
Učlanite se u Flex Team. Rezultati ne lažu!
© 2024 Flex Team. All rights reserved.

Powered by LAN Digital