Naši Paketi

Članarina našeg tima je:
30e (3600rsd) - Standard vip✅ (mesec dana od dana uplate)
100e (11700rsd) - Admin premium✅ (pristup i pregled naših tiketa na koje mi stavljamo pare od kojih je svaki ispraćen jakim ulogom)

JAKE UPLATE

30€ /mesečno

Šta dobijaš?

Mesečno Tiketa

24-30

Podrška

Flex team pickovi

Saveti

Garantovan Profit

Svaki Mesec u Plusu

Uvid u Naše Tikete

Kako?

Jake uplate je grupa koja svakodnevno šalje sastavljen najsigurniji tiket datog dana ispod koga precizno piše sa koliko procenata budžeta član treba ispratiti dati tiket, kao i glasovna poruka u kojoj se jasno dobija detaljno obrazloženje zašto je odlučeno novac uložiti baš na taj tiket. Analiza je isključivo na bazi razmišljanja Flex team-a, što je neverovatno urodilo plodom, a to se jasno vidi na stranici profit tabele, u sekciji jakih uplata. Svakodnevno se šalje 1-2 najsigurnija tiketa, a to su u 95% slučajeva jaki singlovi, sa kvotom 1.6 do 2.2. Sve dodatne informacije možete dobiti putem poruke našoj instagram stranici, a nakon učlanjenja, tikete dobijate uglavnom 4 do 7 sati pre početka meča, a na Vama je samo da ispratite svaki tiket koji se pošalje sa procentom Vašeg budžeta koji piše ispod tiketa.

Admin Premium

100€ /mesečno

Članarina važi mesec dana od dana uplate.

Šta dobijaš?

Mesečno Tiketa

15-20

Podrška

Flex team pickovi

Saveti

Garantovan Profit

Svaki Mesec u Plusu

Uvid u Naše Tikete

Kako?

🌎Admin premium🌎 - Plaćanjem pristupa ovoj grupi automatski si sebi obezbedio uvid u apsolutno sve na šta bih lično uložio svoj novac. Dakle ova grupa je grupa namenjena ljudima istog stila igre poput Flex team-a. A to odlikuju osobine retkih i jakih udaraca i u momentima loše ponude spremnosti na pauzu i do 7 dana. Do avgusta 2022 slao sam tikete sa lično svojim ulozima koje je pratila banka od 3.000e, ali kako sam primetio da su rezultati daleko bolji kada je moja glava van igre i razmišljanje potpuno objektivno, odlučio sam da se odreknem svog profita zarad boljih rezultata članova premium grupe. Takođe plaćanjem pristupa premium grupi, gratis se dobija uvid i u grupu jakih uplata, te u momentima pauze premium grupe se možete okrenuti igri grupe jakih uplata.

PRETPLATI SE

1. UPLATA

Za sve načine uplate članarine, kao i dodatne informacije iskljucivo se vrše putem poruke našem instagram profilu @flex_team_n1.

2. UČLANJENJE

Nakon što uplatiš na jedan od nacina koji izabereš, prinosiš sliku uplate takodje u poruci našem instagram profilu nakon čega čekas povratnu poruku, i dalja uputstva.

3. IGRA

Sva uputstva o igri, i pravilima kojima se morati pridržavati, ukoliko želite da budem odgovoran za Vaš profit dobijate u grupi u koju ste ubačeni.

ČESTO POSTAVLJANA PITANJA...

Šta je to unit?

U Flex Teamu unit dobijate kada ukupni budžet koji ste odvojili za klađenje(ulaganje) podelite sa 50. Primer ukoliko ste odvojili 10.000 rsd vas 1 unit biće 10.000:50=200rsd. Znači kada ispod tiketa koji se igra napišemo ulog 7/10 - Broj 7 predstavlja broj unita koji ćete uložiti na taj tiket. Znači ukoliko vam je unit 200 rsd na taj tiket uložićete 7x200=1400rsd.

Koliko mogu zaraditi za mesec dana?

Sve zavisi od vašeg ukupnog budžeta kojim raspolažete. Početak ovog meseca je za ljude koji su ispratili svaki naš tiket i ulog za 2,3 dana doneo čitavih +17 unita. Ukoliko vam je budžet 10.000 rsd tačnije 1 unit 200, za 2-3 dana biste zaradili 3400rsd. Tačnije 1150 dinara DNEVNO. Ne zaboravite ne radite ništa i sve je legalno.I to sa budžetom od 10.000 rsd. Da imate 20.000 rsd (180e ukupnog budzeta) uzimali biste 20e za dan - ne radeći apsolutno ništa.I sve to sa minimalnim rizikom kojim rizikujete samo 4% od ukupnog budzeta.

Koliki je koeficijent prolaznosti?

Prolazni tiketi su svakog meseca nekih 70-85% zavisi od meseca do meseca naravno. Ali sistem unit-a i progress u našem timu je toliko jak da bi i sa prolaznošću 60% mogli da pokidate profit i zaradite nenormalno mnogo. Kladite se pametno.

Dozvolite da vam pomognem u izgradnji života i karijere iz snova svojim znanjem i veštinama u industriji sportskog klađenja.
Ovo je vaša prilika da radite sa najboljima u poslu i da se upustite u akciju.
Učlanite se u Flex Team. Rezultati ne lažu!
© 2022 Flex Team. All rights reserved.

Powered by LAN Digital